hagelschade

HAGELSCHADE

uitdeuken

UITDEUKEN

wereldwijd

WERELDWIJD

Slide 1

Jonker Hagelschade - Wereldwijd uw betrouwbare partner

Jonker-Uitdeuken hagelschadespecialist
Uitdeuken zonder spuiten (U.Z.S.) is een schadehersteltechniek dat veel toegepast wordt bij hagelschade. Jonker-Uitdeuken is specialist op het gebied van deze U.Z.S. techniek. Door onze hoge kwaliteit en accuratesse hebben wij in binnen- en buitenland een goede reputatie opgebouwd. In samenwerking met een uitgebreid netwerk specialisten hebben wij de capaciteit om in korte tijd grote aantallen voertuigen te herstellen.


Hagelcalamiteiten in Nederland, België, Duitsland en wereldwijd

Centraal gelegen werken wij vanuit Zwolle maar ook met onze mobiele service op diverse locaties door heel Nederland. Wij hebben hagelschadeprojecten uitgevoerd in Duitsland, België en Oostenrijk maar ook verder van huis in Amerika en Australie. Jarenlange ervaring en met behulp van de nieuwste technieken zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Jonker-Uitdeuken is een stabiele factor als het gaat om reparatie van hagelschade aan auto’s.

 

Jonker-Uitdeuken werkt in opdracht van garagebedrijven, verzekeringsmaatschappijen, auto handelaren en leasemaatschappijen. Wilt u meer weten van onze unieke service, bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Op onderstaande kaart is een overzicht te zien waar in de wereld wij reeds hagelschade hebben mogen repareren.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende afspraak maken?

Bel +31 06 13885494
of mail naar
info@jonker-uitdeuken.nl

Jonker-uitdeuken.nl
Uitdeuken zonder spuiten bv
Schokkerweg 2B
8042 PC Zwolle